• Váltsak?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt D.Úr/Nő!

        Kb.3 éves Milligest fogamzásgátlótabletta szedése után orvosi javaslatra váltottam cypromixre, mert kellemtlen szőrök vannak a hasamon ( főleg itt ) és az államon. Már 4 hónapja szedem, de nem múltak el a tüneteim, de még nem is csökkentek tőle. Nem tudom, hogy esetleg én vagyok-e türelmetlen. Vagy nem jó nekem ez a gyógyszer? Próbáljak ki mást? Kérném tanácsát, hogy mi tévő legyek. Ez a szőrök is borzasztóak... nagyon zavar nő létemre, a párom előtt is szégyellem. Köszönöm! 

        WEBBeteg szakértő válasza a szőrösödés, fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező!


        Az ön által említett szőrnövekedés ezek szerint nem hormonális eredetűek, hanem valószínűleg genetikusak. nem tud így rajta változtatni. Javaslom menjen inkább kozmetikushoz és epiláltasson. lehet hogy utána kevésbé fog nőni.



        Üdvözlettel: Dr. Csősz György


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-13 21:23:33; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 12:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés