Váltsak?

Tisztelt D.Úr/Nő!

Kb.3 éves Milligest fogamzásgátlótabletta szedése után orvosi javaslatra váltottam cypromixre, mert kellemtlen szőrök vannak a hasamon (főleg itt)  és az államon. Már 4 hónapja szedem, de nem múltak el a tüneteim, de még nem is csökkentek tőle. Nem tudom, hogy esetleg én vagyok-e türelmetlen. Vagy nem jó nekem ez a gyógyszer? Próbáljak ki mást?  Kérném tanácsát, hogy mi tévő legyek. Ez a szőrök is borzasztóak... nagyon zavar nő létemre, a párom előtt is szégyellem. Köszönöm!  

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza szőrösödés, fogamzásgátlás témában

Kedves Kérdező!

Az ön által említett szőrnövekedés ezek szerint nem hormonális eredetűek, hanem valószínűleg genetikusak. nem tud így rajta változtatni. Javaslom menjen inkább kozmetikushoz és epiláltasson. lehet hogy utána kevésbé fog nőni.

Üdvözlettel: Dr. Csősz György

Kérdés: 2009. február 13., 21:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 12:38
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas tesztoszteron szint
Érdeklődni szeretnék, valószínűleg magas a tesztoszteron szint a szervezetemben, egyre jobban szőrösödöm (áll, bajusz, orca, mell, karok..) a hajam...
szőrösödés
Kedves válaszoló! 21 éves lány vagyok. Évek óta tapasztalok férfias jellegű szőrösödést (erős, néhol göndörödő szőrszálak a mellbimbóm...
Adenomyosis ut.
Tiztelt Doktor Úr/Nő! Most voltam nőgyógyászati vizsgálaton és adenomyosis ut állapítottak meg. Próbáltam utána nézni a neten, és az orvost...
Túlzott szőrösödés
Tisztelt Doktor/Doktornő! Az én panaszommal már több éve kűzdök kisebb- nagyobb sikerrel. Túlzottan szőrösödöm, olyan helyeken, ahol ez nem...
Stroke utáni fogamzásgátlás és...
Tisztelt Doktor úr / nő! Meg szeretném kérdezni srtoke után milyen hormonmentes fogamzásgátlás lehetséges? Sajnos az óvszer nem vált be, a...