• Diana 35 tabletta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Úr/Hölgy!

        19 éves fiatal lány vagyok,és évek óta küzdök a pattanásokkal,nemrégiben ajánlották nekem a diana 35 tablettát.Az lenne a kérdésem hogy lehet e hízni a gyógyszertől és hogy magas e a hormontartalma?Olvastam már neten többféle tapasztalatot van akinek segített van aki szerint magas hormontartalma van és nem ajánlja,ön szerint kinek higgyek?

        Tiszteletettl F.Tünde

        WEBBeteg szakértő válasza a Pattanásos bőr témában

        Kedves Tünde!


        Nem tudom, eddig milyen módszerekkel próbálkozott a pattanások elleni küzdelemben, és azt is csak bőrgyógyász tudja megítélni, hogy mennyire súlyos a pattanások állapota. Érdemes külső kezeléssel is próbálkozni, de ha a pattanások jellege arra utal, hogy hormonális ok áll a háttérben, akkor meg lehet próbálni a Diane 35-öt. Valóban a hormontartalma elég magas, de néhány hónapig, fél évig kell csak szedni. Előtte viszont mindenképpen indokolt egy vérvétel, amivel a trombózis-ra való fokozott hajlamot kiszűrhetik. A hízás miatt a táplálkozásra fokozottan kell figyelni, és akkor nem lesz gond.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-09 22:38:37; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 09:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés