• Nőgyógyászat,mellfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr.nő!

        kb.1 hete fáj a mellem menstruállni fogok máskor is fájni szokott csak most a mellem mellett a bordámnál is fáj ha hozzáérek ugyanolyan fájdalom mint a mellemben.Ez mitől lehet?Köszönöm válaszát!Gyöngyi.

        WEBBeteg szakértő válasza a emlőfájdalom témában

        Kedves Gyöngyi!


        Kisebb, nagyobb mirigyállomány az emlők mellett is lehet, pl. a hónaljban is lehet járulékos mirigy. Nem tudom megmondani, miért fájhat a bordák felett, vajon milyen messze van a mellétől. Azt javaslom, hogy amennyiben nem javul a helyzet a mensessel, esetleg kis csomót is tapint, amit eddig nem, menjen el háziorvosához, aki szükség esetén elküldheti további vizsgálatra, pl. emlőszakrendelésre, ami a sebészeti intézetekben található.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-05 21:14:49; Megválaszolva: 2011. szeptember 01., 11:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés