• Terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő, doktor úr!

        42 éves vagyok, férjemmel utoljára szeptember 15-én voltunk együtt, ui. külföldön dolgozik. Utána 3x rendesen megjött a menzeszem, az utolsó dec. 6-án volt. 4-5 napig tartott mindig. Januárban kimaradt. Vettem 2 tesztet, mindkettő negativ volt. Január 9-én és 17-én csináltam a teszteket. A vérzésem azóta sem  jött meg. A korai változókorra gondolok, ui. már nyáron egyszer kimaradt egy hónapra.

        Köszönöm válaszát.

        Szép estét!

        WEBBeteg szakértő válasza a mensrtuáció témában

        Kedves Hölgyem!


        Mivel a terhességet kizárta, nincs mit tenni, el kell menni egy nőgyógyászati vizsgálatra. Nemcsak a változókor közeledhet, egyéb oka is lehet a menses kimaradásának, leggyakrabban petefészek-ciszta okozza. UH-al ezt könnyen ellenőrizhetik, de szükség esetén hormonvizsgálatot is lehet, hogy kérni fognak.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-03 21:36:30; Megválaszolva: 2011. augusztus 31., 08:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés