Dr. Juhász A. Gábor részére

Tisztelt Doktor Úr!

Ön válaszolt nekem arra a levelemre, hogy szedjem e tovább a fogamzásgátlót azóta az Ön tanácsára abbahagytam a mercilont, és csináltattam egy vérképet. Abban szeretném a segítségét kérni, hogy leírom a vérképem eredményét, és Ön ezek után melyik fogamzásgátló szedését javasolná.Kihangsúlyoznám előtte, hogy 14 hónapig szedtem a mercilont, előtte nem küldtek el vétvételre és vizeletvizsgálatra, most csak 2 hete nem szedem, nem tudom ez mennyiben befolyásolja  a vérképem eredményét, de úgy gondolom ennyi idő alatt még nem ürült ki. Fehérvérsejt 2, 9. Hemoglobin 10, 80.Hematokrit 35, 20. Vörösvértest 5, 02. MCH 21, 50. MCV 70, 00. MCHC 30, 60. RIW 13, 40. MPV 7.90. PIW 14, 40. THROMBOCYTA 153. PCT 0, 121. Granulocyta % 49, 0%. LYMPHOCYTA % 43, 8%. MID % 7, 2 %.Lymphocyta 1, 2. MID 0, 2. Granulocyta 1, 5. Vérsejtsüllyesdés 15. Nátruim 140 Mmol/l. Kálium 4, 20 Mmol/l. Klorid 104 Mmol/l. Össz. bilirubin 9, 70 UMol/l. Direkt bilirubin 3, 30 UMol/l.GOT 19, 00 U/l.GPT 15, 0 U/l. GGT 17, 0 U/l. Alkalikus foszfatase 161, 0 U/l. Koleszterin 5.00 Mmol/l. HDL- Koleszterin meghat. dire. 1, 67 Mmol/l.Triglicerid 1, 10 Mmol/l. Glükor meghat. hexokináz mód 4, 80 Mmol/l. folytatom egy következőben

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza vérkép témában

Kedves Kérdező!

Kérdéseire a választ a 2. számú kérdése után találja meg.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. február 02., 21:12; Megválaszolva: 2009. február 02., 21:12
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Meddőség
Tisztelt Doktor Úr/Nő! A menstruációm 5. napján voltam vérvételen, és érdeklődni szeretnék hogy mit jelentenek ezek az értékek? TSH 1...
HPV pozitivitás
Barna folyás rákszűrés idején
HPV - rákszűrés
Mikor marad el a menstruációm?