• Trichomonas?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Nő/Úr! Nemrég voltam a nőgyógyászomnál,mert sárgászöld kellemetlen szagú folyásom jelentkezett.Candida elleni készítményt írt ki már másodjára,de nem használt. Nem akartam kötözködni,de én úgy tudtam hogy ezek a trichomonas tünetei,vagy tévedek?. Nem tudom mit tegyek,mert előjegyzéssel működik a rendelés és a következő időpontot 2hónapra rá kaptam megint. Tudnám valahogy enyhíteni addig a panaszaimon? Köszönöm válaszát!Nóra

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves Nóra!


        A trihomonas egy szexuális úton átvihető fertőzés, ami sárgászöld, habos folyással jár. Vizsgálaton legtöbbször egyértelmű a tünet, de szükség esetén egy hüvelyváladék vizsgálatával ez könnyen ellenőrizhető. Mindenesetre a hüvelyváladék vizsgálatra szükség lenne, hiszen a felírt gyógyszerek nem enyhítették a tüneteket. Ha hamarabb nem tudják fogadni (csak nem kellene 2 hónapot várni egy folyással sem), forduljon másik szakrendeléshez.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-02 09:19:38; Megválaszolva: 2011. augusztus 30., 08:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés