Miréna

Tisztelt Doktorúr/nő!

2 hónapja van mirénám. A vérzésem gyengébb, kicsit elhúzódó, de a leírtaknak megfelelő. Fájdalmam nincs. A vezérfonál megvan.  A méhem viszont mintha lejjebb lenne, a méhszájamat, vagy a méhnyakamat dagadtnak érzem. Ez a miréna velejárója, vagy nem normális állapot? Válaszát előre is  köszönöm.

WEBBeteg Szakértő válasza Mirena témában

Kedves Hölgyem!

Ezt így nem lehet sajnos vizsgálni, önmagának nem tudja reálisan megítélni a kismedencei viszonyokat. A Mirena mindenesetre nem okoz méhsüllyedést. Kérem forduljon kezelőorvosához, aki egyszerűen el tudja dönteni, van-e rendellenességre utaló jel.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. február 02., 08:50; Megválaszolva: 2011. augusztus 30., 07:27
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mirena hatása
Tisztelt Doktor úr! Tavaly szeptemberben lett felhelyezve a Mirena. Nincs vele gondom, mostanra talán be is állt. A kérdésem a következő. Amióta...
Mirena spirál + akne probléma
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Jelenleg a Gold lilly spirált használom fogamzásgátló eszközként, amelyet le szeretnék cserélni. 2006. évben...
mi okozhatja
kedves szakértő! 2010 március óta viselek mirenát.semmi problémám nem volt vele, egyre kevesebb volt már a menstruációs vérzésem is.szeptember...
mirena és ciszta
tisztelt szakértő.8 hónapja van mirena spirálom.a kéthónapos kontrollon nem pont az ideális helyén találta az orvos, kicsit a méhnyakban.panaszt nem...
Nem tudom....
Tisztelt Doktor Úr/Nő!   A múlt hónapban már kértem Önöktől segítséget! Most újra ittvagyok. Történetem röviden: 2002. augusztus...