• Cysta: menjek más doktorhoz?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Farkas Ágnes Dr-Nő!

        Ismételten köszönöm a gyors válaszát!

        Tanácstalan vagyok, tegnap felvettem a kapcsolatot a nőgyógyászommal (főorvos) aki majdnem "elzavart mondván higgyem el nincs szükség kürettre, nőgyógyászatilag semmi teendőm nincs mert szerinte a problémám lelki eredetű!

        Nincs okom kételkedni benne, de a hasam fáj és húzódik és zavar a mindennapjaimban.

        Amiről irt a doktornő (kisműtét), csináltak már 5 éve erős elhúzódó,darabos vérzés miatt, az akkori szövettan eredménye az volt, hogy hormonális probléma áll a háttérben és a miómát is akkor diagnosztizálták.

        Kellemetlen más orvoshoz mennem de lehet, hogy meg kell tennem?

        Nem szeretném ha "képzelt betegnek tünni de azt sem, hogy valami mulasztás történt!

        Kérem adjon tanácsot!

        Köszönettel:

        Judit

         

        WEBBeteg szakértő válasza a cysta témában

        Kedves Judit!


        A szakma szabályainak megfelelően, ha az utolsó menses után 1 évvel jelentkezik vérzés, kisműtétre (küret) van szükség. Küretre lenne szükség akkor is, ha vérzés nélkül a méhnyálkahártya 4 mm-nél vastagabb! Önnek vérzése is volt, és a nyálkahártya 10 mm. Egyértelműen javasolt a kisműtét, ahol nem biztos, hogy találnak bármit is, de inkább egy feleslegesen elvégzett kisműtét, mint egy mulasztás, pontosan ahogy Ön írta!
        Ezért bizony javaslom forduljon másik orvoshoz, akár másik kórházban is! Amennyiben Hajdú-Bihar vonzáskörzetében él, forduljon hozzám, és segítek az orvosválasztásban.
        Kérem forduljon hozzánk bizalommal kérdéseivel, további problémák, kérdések felmerülésekor írjon nekünk.
        Írjon vissza, ha sikerült előrejutnia, várom levelét.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-31 11:47:29; Megválaszolva: 2011. augusztus 30., 07:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés