• Van-e valami bajom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő! 18 éves lány vagyok. Nem tudom, hogy amiket le fogok írni, azok mennyire függnek össze vagy mennyire fontosak. Voltaképpen csak egy "lényegesebb" konkrétumot tudok mondani, aszerint pedig nőgyógyászati kategóriába sorolnám. Néha-néha előfordul nálam barnás folyás, volt, hogy nem barna, de kocsonyás szerű. Tüsszentéskor, nevetéskor vagy fizikai tevékenység végzésekor is érzem, hogy nem teljesen oké valami odalent, bár mostanra ez már nem olyan sűrű. Ezek mellett mostanában sokszor van hányingerem, nem túl jó az étvágyam, nagyon keveset eszek egy nap. Gyakran vagyok gyenge, remegnek a kezeim, és ha utcán vagyok, azt veszem észre, hogy nem olyan egyszerű az egyenes útvonalat tartani. Ilyenkor még rá sem merek és nem is kívánom, hogy rágyújtsak, pedig dohányzom. Egyébként terhes szerintem nem lehetek. Mert sok mindent olvastam, lehet ciszta, terhesség jele, hormonális zavarok stb. és tudom, hogy kivizsgálás nélkül nem lehet pontosat mondani. De azért várom válaszát! Köszönöm. Anita

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfolyás témában


        Kedves Anita!

        Rém egyszerű, a dolog végére kell járni, meg kell nézetnie magát egy orvossal. aki megmondja, hogy most a panaszai közül melyek mondhatók nőgyógyászatinak melyek nem. Tehát csak szakember tud magának segíteni, és mivel a folyás meg a barna vérzés a fő panasz, először nőgyógyászhoz kell mennie. Mielőbbi gyógyulást!

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László

        A kérdésre a választ a
        www.fokuszbanano.hu portál orvosszakértője írta >>Tovább a www.fokuszbanano.hu -ra!


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-30 21:51:35; Megválaszolva: 2011. augusztus 29., 10:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés