• Hüvelygomba, vagy nem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! Kb. egy éve visszatérő problémám a hüvelygomba. Legalábbis a nőgyógyász ezt mondja. Viszket, ég. Ha a párommal együtt vagyunk, szúró fájdalmat érzek a hüvelyemben, és mintha nagyon száraz lennék belül. Együttlétek után a páromnak is viszket, fáj,száraz és piros pöttyök jelennek meg rajta. Használtunk már mindketten Canestent, én Pimafucint, de nem volt javulás. Most az orvosom Mycosyst-ginot,Pimafucint,Pimafucort-ot írt fel. Kérdésem az lenne, hogy biztosan csak gombás fertőzésről van szó, vagy valami komolyabb probléma? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygomba témában

        Kedves Kérdező,

        Nem hiszem, hogy komolyabb baj lenne. A leírt tünetek megfelelnek a gombásodásnak. használják el a gyógyszereket, de addig ne leygen sex. Ha továbbra sincs javulást, párját is el kell küldeni dokihoz :(

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-06 12:58:58; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 09:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: