• Erős vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor No/Ur!

         

        Fogamzasgatlo tablettat(Novynette) szedek mar tobb eve, de most kisbabat szeretnek, ezert ugy dontottunk, hogy abbahagyom a tabletta szedeset.  Azzal viszont hibat kovettem el, hogy nem szedtem vegig a levelet, csak az elso 7 szemet. Ezaltal eros (attoreses?) verzes jelentkezett nalam, ami mar 3 napja tart. (Talan a hirtelen megemelkedett osztrogenszint miatt van ez a verzes?) Most mi a teendo?  Varni kell, míg helyreall a ciklusom, es csak azutan tervezzuk  a babat? 

        Elore is koszonom valaszat!

        Melinda

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Melina!


        Amennyiben a vérzés 7 napnál tovább tart, vagy folyamatosan erős, esetleg alvadékos, érdemes elmenni egy vizsgálatra. Érdemes tudni, hogy a tabletta abbahagyását követően sokszor felborul a hormonháztartás, és nem lehet követni, mikor van peteérés. Érdemes egy hónapot várni, és akkor úgyis meglátják, hova alakul a menses, ezután nyugodtan próbálkozhatnak.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-27 23:01:48; Megválaszolva: 2011. augusztus 29., 07:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés