• Urológia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kérdésem az inkontinenciával kapcsolatos: Első vizsgálaton voltam Közölték mellső fali süllyedés látható a vizsgálat során a méhszáj is megjelenik a mi  uterus prolapsusra utal.Rögtöm műtétét javasultak. mindenhol azt olvasom,hogy az legyen a legutosó.Szeretném merkérdezni,hogy műtéten és gyógyszeren tornán kívúl van -e vajami más megoldás?köszönettel FIFIKE jejigére

        WEBBeteg szakértő válasza a inkontinencia témában

        Kedves Fifike!

        Nem értem. 1. vizsgálata volt és prolapsusa, incontinentiája van? Egy fontos infót elhallgatott: hány éves? A választ összefoglalta: intim torna, gyógyszer és műtét, bizonyos kor után Mayer hüvelygyűrű lehet megoldás.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor
         



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-26 22:38:31; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 12:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: