• Fájdalom - PCOS

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő! PCOS vagyok, napi 3x1/2 meforalt szedek csütörtök óta. Clostilbegyt-et szedtem az 5. naptól napi 2x1.A 12. naptól fáj hol a jobb hol a bal petefészkem, a 14 napon annyira hogy le kellet ülnöm úgy bele nyilallt, mára már csak a jobb fáj, de csak akkor ha ülök.Ma vagyok a 19. napon Sajnos Uh-ra nem tudtam menni. Ön szerint ez baj hogy fáj, valami baj lett a gyógyszertől?Nagyon aggódom mert sokat olvastam a gyógyszer után és sok helyen írták hogy cisztát okozhat.

        WEBBeteg szakértő válasza a PCOS témában

        Kedves Kérdező!

        Mivel a clostylbegyt fokozza a tüszőérést, tehát lehet, hogy több tüsző ért meg magának és ezért voltak a tünetek. Szerintem butaságot csinál, hogy nem megy orvoshoz. Orvoshoz is el kellett volna mennie, mivel igenis fontos, hogy a Clostylbegyt kezelést csakis orvosi vagyis ultrahagn ellnőrzés mellett végezzük. Pontosan a hasi fájdalmakat okozó olyan komplikációk miatt, amiket lehetne kezelni, vagy felkészíteni rá a pácienst, ha időben megtörténnének a megfelelő ultrahang vizsgálatok.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-04 19:17:47; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 09:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés