• Miért változó a havi vérzésem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözletem Dr.Nő Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz,hogy változó a havi vérzésem!2008 júniusában voltam először fiúval,már akkoris védekeztünk, mint az összes többinél is,fogamzásgátlót nem szedek.de októberig rendszeres volt a havim!Szeptemberben betöltöttem a 17et és októberben voltam utoljára fiúval,de még mindig azzal a személlyel,de az csak petting és orál szex volt,az októberi havim után!Októbertől kezdve nemvoltam semilyen téren fiúval!Novemberben kimaradt a havim,majd december 11.én jött meg!Most Január van és még semmi jele a havi vérzésemnek!Mit tehetek ez ellen?Mi lehet az oka ennek?Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a mensrtuáció témában

        Kedves Fiatal Hölgy!


        Ilyen korban még előfordulhat, hogy késik a menses, rendszertelenné válik, de előfordulhat, hogy pl. egy ciszta van a háttérben, ezért javasolnék egy nőgyógyászati vizsgálatot. Ha még nem volt, akkor érdemes egy tinédzserambulanciát felkeresnie, ahol tudnak segíteni megállapítani van-e kezelést igénylő eltérés a háttérben.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

         

        Kedves Kérdező!

        Nőgyógyászati vizsgálat és vérvétele hormonvizsgálat kell. A nőgyógyász, ha gondolja, ad arra a vizsgálatra is, menjen minél előbb.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor



        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-20 00:19:31; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 14:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés