• Mi lehet a probléma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm.Szeretném megtudni,hogy mi lehet a baj .Minden menstruációs idöszakban ami azt jelenti,hogy elötte egy héttel nagyon fáj a bal oldali csipőm medence tájékom,és ez már tovább fokozodott most már fáj a farkcsontomnál is.Ilyenkor a széklet is problémás,szorulásom van.Voltam orvosnál aki azt mondta hogy van egy méh miómaés a  citólogia eredményem hpv gyanú.meg kell ismételni.De novemberben műtőtttek rossz indulatú bőr daganattal.bon kód4410.

        A kérdésem az lenne lehet e valami nagyobb probléma hová fordulhatok további kivizsgálásra?

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában


        Kedves Kérdező!

        Lehet endometriosis, ezt nőgyógyász vizsgálja. Melanóma, sajna lehet áttét a fájdalmas részen, ez CT, MRI vizsgálattal esetleg kideríthető.
        A legkézenfekvőbb persze az, ha a myoma nagy, akkor okozhat ilyen panaszt.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-20 10:56:34; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 14:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés