• Késik a menstruációm

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr.Úr/Nő!

        20 éves lány vagyok. 2 hete meg kellett volna jönnie a menzeszemnek, de semmi.

        2 hete erős barna folyásom volt, és közben még fertőzésem (gombám) is. Ezt lekezeltem a kanseten kombival. A kúra után a hüvelyemet intim zuhannyal tisztítottam ki és véres víz folyt ki belőle ill. véres barabok. Azt hittem, hogy megjött a menstruációm, de semmi, már egy hete. Terheségi tesztet csináltam, az nem vagyok. Mi lehet a probléma?

        Várom válaszát!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a mensrtuáció témában

        Kedves Hölgyem!


        Minden jel arra utal, hogy volt menses, csak kisebb mennyiségű, mint szokott, hiszen a barna folyás az vérzésre utal, csak nem friss, hanem alvadt vérre, ami a folyással keveredett. Amennyiben panasza nincs, teendő sincs. Várja meg nyugodtan a következő mensest, ha ismét rendellenes, mégis javasolnék egy orvosi vizsgálatot. 1 hét múlva érdemes megismételni a terhességi tesztet is.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-18 21:31:09; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 12:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés