• Két külön probléma, vagy összefügg ??

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/ nő! AZt szeretném megtudni, hogy kezelésbe vegyem-e a kúpot, melyet nőgyógyászom írt fel, ha már úgy érzem, teljesen elmúlt a gombás fertőzésem. Kamillával kezeltem, ezért érezhetem, hogy elmúlt, de feleslegesen nem akarom használni, viszont ha meg kell, akkor meg nem szeretném kihagyni. Másik problémám, hogy aktus közben fáj a hasam alul, és belül vérzek. Úgy értem nem menstruáció, mivel a havin már túl vagyok, és nem is jön csak akkor jött.(erősen, és gyengén sem). Tegnapelőtt vettem észre, a bugyimon, hogy véres, de csak kicsit volt az. Beraktam egy tampont, viszont amikor kivettem, az nem volt véres... lehet elmúlt. Aktus közben viszont újra előjött, és vérzett(szintén nem erősen). Vagy talán a kettő dolog összefügg? Segítségüket előre is nagyon köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a gombás hüvelyfertőzés témában

        Kedves Kérdező!

        Ahogy irta: azért a kúpot ne vegye kezelésbe, a kúpot ne kezelje. Kamilla a gyulladást csökkenti, a hüvelyt száritja. Ha valóban hüvelygombája volt, akkor kell a kúp. Aktus után, főleg ha gombás gyulladás van, lehet kis véres váladék. Használja a kúpot.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-02 20:40:51; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 07:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés