• Folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt dokktorno!

        A feher folyast mi okozhatja?Lehet a fogamzasgatlo tablettatol!Lassan fel eve szedem a Desorelle nevu fogamzasgato tablettat es azota vettem eszre hogy tobb feher folyasom van!Az elozo tablettanal csak menstruacio elott par nappal es utana par napig volt!Lehet a stressztol is?

        Koszonom valaszat!

        O.

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves Hölgyem!

        Sajnos vizsgálat nélkül nem lehet eldönteni, mi van a folyás hátterében, hiszen rengeteg oka lehet. Lehet normális is, lehet a háttérben többféle fertőzés, esetleg bővebb szekréció a méhszáj felszínéről. Ezért mindenképpen javasolnék egy vizsgálatot is.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-15 22:45:49; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 10:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés