• Aids-es vagyok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot Doktornő!

        A kérdésem a következő lenne:

        Párommál már 3 éve együtt vagyunk, viszont 2008 júniusában 3 hónapig külön voltunk, ezalatt nekem volt egy másik férfivel szexuális kapcsolatom. Most viszont attól  tartok hogy ettől az illetőtől nem e kaptam el az aidset. Én nem voltam teszten, viszont a régi párommal 3 hónap szünet után megint együtt vagyunk. Ő volt véradáson még 2008 decemberében szóval kb 4 hónapra rá ahogy ez az eset volt, és ott az aids gyorsteszt azt mutatta ki hogy nincs semmi. Ez akkor 100% illetve akkor ez 100% arra is hogy nekem sincs ilyen bajom?

         

        köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a HIV teszt témában

        Kedves Hölgyem!

        Sajnos nem világos, hogy pontosan mikor is történt az "eset", és ehhez képest mikor volt a párjával ismét együtt. Az ő eredménye mindenesetre Önre nem érvényes, legyen az negatív, vagy pozitív. Azt javasolnám, menjen el HIV szűrésre Ön is, és amennyiben negatív az eredmény, a párja is megnyugodhat.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-15 15:40:32; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 10:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés