• condyloma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/úr!

         

        Kb. 3 hónapja a nőgyógyászom condylomát diagnosztizált nálam. Felírta a condyline oldatot, amit én és a párom is használtunk. Pár héttel később visszamentem az orvosomhoz, aki újra megvizsgált és mivel talált még pár szemölcsöt, újra használtam az oldatot. Kb. 3 hete újra voltam orvosnál, és a vizsgálat után azt mondta, nincsenek már szemölcseim. Most viszont kb. 3 napja újabbakat fedeztem fel, így ismét ecsetelem magam.

        Azt szeretném megtudni, ki fogok-e valaha gyógyulni ebből? Mi ennek a módja? Van esetleg valami más megoldás is, mint ez az ecsetelés? Ami végleges megoldást nyújtana? Teljesen kétségbe vagyok esve.

         

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a condyloma témában

        Kedves Hölgyem!

        A condyloma egy HPV altípus által okozott vírusos megbetegedés. Ecsetelésen kívűl az elváltozások sebészi eltávolítása is szóba jön, melyet kezelőorvosával beszélhet meg. Sajnos végleges gyógyulásról nem beszélhetünk, csak tartós tünetmentességről, amit elősegíthet immunerősítők (Isoprinosine) és vitaminkúrák alkalmazásával. Legyen türelmes, néha csak hosszabb idő elteltével érhető el javulás, kitartónak kell lenni.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-13 15:39:11; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 07:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés