• Vajon terhes vagyok????

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Én azzal a kérdéssel fordulok önökhőz hogy vajon terhes vagyok e???Szóval kezdem is az elején.Nem emlékszem legutólsó menstruációm pontos időpontjára és nemrég megjött(jan.03-án).Viszont a terheség tünetei jellentkeztek nálam(hányinger de nincs hányás,émelygés,előzőleg lefogytam most kicsit hiztam és ha eszek ha nem mindig van egy kis hasam is,még akk is mikor felébredek).Most pedig megjött és normális vérzésnek tűnik.Most pedig egyfolytában csak ennék.Van vmi bajom?Vmi daganat hogy megnőt a hasam?És miért jellentkeztek nálam a terheség tűnetei ha nem vagyok terhes?Válaszukat előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ha megjött a menzesze, terhesség nem valószínű. Hányinger, émelygés lehet attól is, hogy vírusfertőzése van, vagy a nagyobb étvágy mellett jelentkező gyomortelítettség is okozhatja. Kis hasa lehet attól is, hogy pár kilót felszedett. Ez így Karácsony után előfordul. De, ha nagyon aggasztja a dolog keressen fel egy nőgyógyászati szakrendelést, ahol a vizsgálata után megnyugtathatják.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-07 08:56:36; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 14:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés