• Komoly problémám lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktorúr/Doktornő! Olyan problémával fordulok önhöz, amelyet nem tudok "hova tenni", viszont nagyon aggaszt de nem merek elmenni vele nőgyógyászhoz. A probléma a következő: Egy hónapja a bőrgyógyászom felírt a részemre egy gyógyszert, melyet csak fogamzásgátlóval lehet szedni. Ezzel nincs is semmi probléma. El kezdtem szedni, betartottam minden előírást a szerek alkalmazásával kapcsolatban. A 21 nap elteltével vártam a menstruációm kezdetét, de csak napra rá jött meg. A gond ott kezdődött mikor a menstruációm második napján délután bementem a fürdőszobámba tamponcserére, és észrevettem hogy a hüvelyemből egy hússzerű valami jött ki. Furcsán hangzik és elnézést ha nem illően fogalmaztam volna meg a dolgot, de teljesen kétségbe vagyok esve. Nem tudtam hirtelen minek nézzem. A barátnőm azt mondta hogy lehet hogy a méhnyálkahártya egy része egyben vált le...Ez lehetséges? Kérem segítsen, és várom mielőbbi válaszát! Köszönettel: Zsazs

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Kisasszony!

        Lehetséges, amit a barátnője mondott, de lehet más is. Természetesen leginkább nyálkahártyának felel meg, de, ha bármilyen panasza van, akkor mindenképpen vizsgálat szükséges.

        Üdvözlettel: Dr. Bencsik András



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-01 17:29:51; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 14:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés