• Hosszabb menzesz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        26 éves lány vagyok. November elején volt egy abortuszom. A menzeszem 6 héten belül jelentkezett is. Nem erős és nem darabos, viszont állandó gyenge görccel van egybekötve. Ami a problémám az az, hogy már 11ik napja vérzek. Fogamzásgátlót szedek a vérzés első napjától. (Novynette) Okozhatja e a tabletta? Vagy esetleg más lehet a háttérben? A vérzésem tiszta, és gyenge még mindig, a görcsök is elmúltak 1-2 napja. Köszönettel: B.A.

        WEBBeteg szakértő válasza a vérzészvar témában

        Kedves BA!

        Tabetta szedés 1-3 hónapjában kevés vérzés lehet. Ha a 2 hetes abortus utáni kontrollon volt és a 6 hetes sexmentességet betartotta nem kell izgulnia, ha nem igy volt menjen nőgyógyászhoz.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-23 10:18:38; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 11:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: