• Segítség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő! Elmentem a Nőgyogyászhoz és megállapitotta hogy Colp sec ép hám-a cervixben polypoid képlet Normál tapintási lelet polyp eltáv +fr cuhyst kell végezni ön mit javasol DOKTOR NŐ? Attol félek ha rosszindulatu lesz akkor kipakolhatnak?

        WEBBeteg szakértő válasza a méhszáj polyp témában

        Kedves Félős!

        A méhszájban van egy polypja, ami általában egy jóindulatú daganat, tehát el kell onnan távolítani. Persze ettől még ottmarad a méhe a helyén és nem kell semmitől sem félnie. De ezt a bigyulát onna el kell venni. Ez szabály. Aztán ennyi. De persze ettől még nem lesz hosszú távon semmi baja, tehát még akár 120 évig is élhet. Persze a méhével együtt.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-29 16:46:26; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 14:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés