• Méheltávolítás után, laboreredemény értéke

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/ Nő 2006-ban volt nőgyógyászati műtétem.Méh eltávolitás történt hüvelyen keresztül. Nem értem mit jelentenek ezek a kifelyezések /Uterus-andex műtétek in situ carcinoma és nem malignus betegség miatt./Köszönöm hogy válaszol kérdésemre.

        WEBBeteg szakértő válasza a méh eltávolítás témában

        Kedves Hölgyem!

        Az uterus-adnex műtét, a méhen és a petefészkeken végzett műtétet jeleni. Feltételezem a méhével együtt a petefészkeket is kivették. Az in situ carcinoma egy rákmegelőző állapot, és nem rosszindulatú (malignus) betegség. Tehát találtak egy olyan állapotot, amiből évek során valószínűleg egy rosszindulatú folyamat indult volna ki, és ezt megelőzve eltávolították ezeket a szeveket.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-17 14:05:58; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 07:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés