Ciszta

Tisztelt Doktornő/úr! Nőgyógyászati kivizsgáláson voltam, és cisztát találtak a jobb oldali petefészkemen. Folyásom is volt, de azt mondja szerinte ez normális. A ciszta 2cm. Azt mondta ezzel nem kell foglalkozni. De én mégis aggódom. Nem lehet ennek komoly következnménye. Dec.4-én volt utoljára mensruációm. Január elsejére várom a következőt. Megnyugtató válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza petefészek ciszta témában

Kedves Kérdező!

Megnyugtató válaszom: igen igazat modott az orvosa, nem csapta be, higgyen neki: 4 cm alatt nem operálunk, felesleges, mert ezek a funkcionális (funkciojából jövően) cysták felszivódnak, következő 1-2. menses után kontrollnál látható.

Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor


Kérdés: 2008. december 22., 23:35; Megválaszolva: 2008. december 22., 23:35
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Nem règ irtam