Folyás

Tisztelt Dr Úr/Nő! 2 ónapja van új barátom akivel nagyon szeretjük egymást, a gond az, hogy mióta vele vagyok nagyon erős halszagú folyásom van. Kellemetlen a dolog mert a szagtól nem igazán tudom elengedni magam szex közben pedig előtte mindig lezuhanyzom, hogy friss legyek, de a félelem ott lakozik bennem, hogy nehogy észrevegye. Szex után is nagyon erős ez a folyás. Mit tehetek? Remélem lehet ezt a dolgot nőgyászati vizsgálat nélkül is kezelni. Van erre vény nélkül kapható gyógyszer vagy kúp? Előre is köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza hüvelyfolyás témában

Kedves Kérdező!

Valószinű Gardanella vag. fertőzésről van szó. Nőgyógyászati vizsgálatra lesz szüksége, s receptköteles antibiotikumot kell majd szednie.

Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor


Kérdés: 2008. december 15., 22:11; Megválaszolva: 2008. december 15., 22:11
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma