• Nőgyógyászat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr / Doktornő! 33 éves édesanya vagyok. Gyermekemet 2004-ben (fiú, 4005 g, 59 cm, spontán szülés) szültem. A szülést követően a hüvely végigrepedt, amit kb. egy órán keresztül varrt az orvos. Ennek következtében mogyoró nagyságú kitüremkedés keletkezett a hüvely bejáratánál. Azóta fokozott hüvelyi folyást, és a házasélet zavarát tapasztalom. A nőgyógyásztól számomra nem kielégítő választ kaptam, miszerint ezzel a problémával teendő nincs. Kérem, legyen szíves segítségemre lenni abban, hogy milyen jellegű megoldás lenne lehetséges, illetve milyen szakorvoshoz forduljak. Válaszát előre is köszönöm, Ingó

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyplasztika témában

        Kedves Ingó!

        Sajnos a szüléskor a hüvely berepedhet, néha egészen a méhig, illetve a végbélig, és a méhszáj is repedhet. Ha a későbbiekben ilyen panasza van vizsgálat után -más nőgyógyásznál- a hüvelyplasztika segithet, amit mi nőgyógyászok operálunk.A fokozott hüvelyfolyás kizárt, hogy ettől van.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-15 22:05:42; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 13:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés