• Mi bajom lehet? Nagyon kétségbe vagyok esve.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Lassan 3 hónapja húzódik a dolog. Két orvosnál is voltam, az egyik szerint felvoltam fázva. Adott monuralt, urogint, tőzegáfonya, stb... Hát nem javult. Itt két hetet késett a mensesem. 1 hónapra rá a másik orvos szerint hüvelygyulladásom van, adott rá Caifug kúpot, krémet, de úgy veszem észre nem használ ez sem. Az egyetlen tünetem, ami még mindig van és volt is, hogy szúrkál a petefészkem, vagy éppen a méhem. Nincs sem rendellenes folyásom, nem csíp a pisi, nem fáj az együttlét, külső nyomok sem találhatók. Nem értem :( A hüvelyi ultrahangon nem láttak semmit, csak, hogy meg van vastagodva a méhnyálkahártyám (12 mm), de semmi mást. Vizelettenyésztésem negatív lett.

        WEBBeteg szakértő válasza a hasi fájdalom témában

        Kedves Szurkálós!

        Lehet, hogy nem is nőgyógyászati. Mivel a vizsgálatnak vannak objektív lehetőségei is én azt javasolnám, hogy menjen vissza az orvoshoz, akinél volt. Le kell venni hüvely tenyésztést és esetleg vizeletet, valamint labor vérvételt. Amennyiben bármelyik kóros eredményt mutat, akkor már lehet következtetni, ha pedig negatív, akkor minden rendben lehet, hogy csak bél eredetű volt. Szóval alaposan ki kell vizsgálni.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László  



         
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-13 14:16:16; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 13:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés