Cipromix

Tisztelt Doktornő/úr! most szedek először fogamzásgátlót, a doktor a cypromixet írta fel. a vizsgálat során megállapította, hogy vannak apró ciszták a petefészkemben. amióta elkezdtem szedni a gyógyszert, néha nagyon erősen belenyilallik a hasam aljába. az lenne a kérdésem, hogy ez normális, mert lehet esetleg, hogy szívódnak felfelé? de kell-e annak ilyen fájdalmasnak lennie? és normális az, hogy a szedés után egy héttel nagyon érzékenyek lettek a melleim, de ez a tünet már elmúlt. tehát jobban a hasam aljában jelentkező fájdalom érdekelne. menjek vissza a doktorhoz, vagy kérjek más jellegű orvostól kivizsgálást? válaszukat előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátló témában

Kedves Fájdalmas!

Logikus, hogy a tüszők amik a petefészkében vannak azok nem fognak felszívódni, mert akkor sohasem lehetne gyermeke. Szóval ha nem múlik a fájdalom, akkor vagy abba kell hagyni a gyógyszert, vagy másikra áttérni, vagy pedig szerintem menjen el nőgyógyászhoz, aki megvizsgálja és megmondja, hogy mitől fájhat a hasa.

Üdvözlettel: Dr. Zsirai László


Kérdés: 2008. december 13., 14:19; Megválaszolva: 2008. december 13., 14:19
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Nem règ irtam