• Hüvelypanaszok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor No / Ur! Allandoan visszatero egeto huvelybemeneti erzesem van, mindenfele szag es szinmentes valadek nelkul.Neha ilyen szemcses vagy feher faggyuszeru anyag van a huvelyben.Iszonyatosan fajdalmas az egesz, mar mindenfele kivizsgalason reszt vettem, allandoan, huvelykupokat es kremeket hasznalok de amint felszedtem egy kezelest par nap es ujrakezdodik minden. Tisztalkodom rendesen, nem muszalas szuk fehernemut hordok, monogam kapcsolatban elek, de ez a honapok ota tarto kellemetlen erzes nagyon rossz. Rengeteg penzem, idom es energiam fekszik mar az allando nogyogyaszhozjarasban, valamint a Silgard-ot is felszedtem mar tavalyi evben. Voltam 2006-ban HPV miatt mehszajseb lezeres kezelesen, de azota az teljesen rendben van. Kerdesem lenne, hogy ha se a lelki se a stressz okozta problemak nem szunnek egy no eletebol nincs erre a 2 hetente visszatero kellemetlen problemara semmilyen megoldas? Mert hat minden orvos azt mondja hogz nyugodjak meg, ne idegeskedjek, idovel megoldodik ez a problema, de hat mar evek ota tart Valamikor honapokig semmi tunet es egyszercsak kezdodik minden elolrol ami nem akar szunni jelenleg mar 4 honapja. Se a partneremet nem cserelgetem,se idegen helyeken es furdokben sem fordulok meg. Kizarolag termeszetes tisztalkodoszereket hasznalok, huvelyoblitesek nelkul, intim huvelyzuhany hasznalatakor megrosszabb.

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvely fájdalom témában

        Kedves Kérdező!

        Ha bacterialis vaginozist állapitották meg, akkor Klion hosszantartó therapia kell, és utána gynoflor hüvelytablettával a hüvelyflóra helyreállitása. Néha nehéz, mert a hüvelyében lévő bacik néha nagyon sok gyógyszerre rezisztensek, s sokszor kiújul.

         Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-01 23:13:56; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 14:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés