• Késő menses

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Úr/Nő! Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy múlt pénteken (dec. 4-én) voltunk utoljára együtt a párommal. Óvszerrel védekeztünk, mert még nem szedhet fogamzásgátlót. Az aktus után úgy fél órával még úgymond "játszottunk" egy kicsit, ami során még volt egy behatolás, de az már óvszer nélkül. Aznap kellett volna megjönnie a menses-ének. Mikor hazaért volt egy kis vérzése, de azóta semmi, és most már 5 napot késik. Hozzá kell tennem, hogy múlthéten elég stresszes volt az iskola miatt, mert mindketten gimnazisták vagyunk még. Ő másodikos, én pedig végzős. Szóval elképzelhető, hogy emiatt késik a menses vagy az együttlét miatt? Válaszát előre is köszönjük!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező!

        Lehet terhesség is, tehát reggeli 1. vizeletből csináljon terhestesztet, de lehet persze nem terhesség emellett. Csináljon tesztet, s ha bizonytalan, vagy pozitiv, menjen sürgősen nőgyógyászhoz.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-13 14:01:24; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 11:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés