• Nőgyógyászati probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! 28 éves vagyok és a menstruációm még a mai napig nem rendszeres.2 gyermekem van a legkissebb 15 hónapos. 8 hónapja nem szoptatok.Szeptember 8.án volt utoljára vérzésem de terhes nem vagyok a terhességi teszt alapján. Elég sokat fáj a hasam alja és a fejem..Szeretném tudni hogy mitől van ez. És milyen vizsgálatokra van szükségem.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció kimaradása témában

        Kedves Kérdező!

        A ciklus hossz genetikai, hormonális, környezeti tényezők összességéből adódik. Miután többször is szült, igazán ennek az Ön esetében gyakorlati jelentősége nincsen.A jelenlegi menses kimaradás hátterében több ok is állhat (petefészekcysta, hormonzavar, stb.). Mindenképpen szükséges egy nőgyógyászati+ultrahang vizsgálat ezek eredményétől függően hormonvizsgálat vagy akár hastükrözés elvégzése is szóba jön.

        Üdvözlettel: Dr. Csóka Miklós 

         A kérdésre a választ a www.fokuszbanano.hu portál orvosszakértője írta >>Tovább a www.fokuszbanano.hu-ra!


         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-27 22:05:57; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 09:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés