• Decapeptyl depot.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Úr! A decapeptyl depot injekciót 3,75mg.-ban kapom havonta egyszer.Ennek ellenére kell-e a fogamzásgátló tabletta?Mennyire számít nagy mennyiségnek ez a 3,75mg-os érték??Ezalatt az idő alatt teherbe eshetek-e ha nem védekezünk kellő képpen? Sajnos az óvszerre allergiás vagyok használni nem tudom.Van-e más módszer a tabletta, illetve a megszakítás helyett? Üdvözlettel.Renáta84.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Reni!

        Attól függ mire szedi, de elvileg nem szabad a Decapeptil kezelés alatt fogamzásgátló tablettát szednie, mivel akkor semmi értelme a kezelésnek. És elvileg terhes lehet mellette, bár vérzése nem nagyon szokott lenni az injekciós kúra alatt. De ettől függetlenül védekezni kell, mivel elvileg terhes lehet, és mondom fogamzásgátló tabit nem lehet szedni, mert akkor felesleges az injekció.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-29 16:31:12; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 17:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés