• Segítség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Úr/Nő!2napja a következő tüneteim jelentkeztek:megdaggadt a kis és nagy szeméremajak,majd enyhe viszketés lépett fel!a duzzadás elmult,de enyhe folyás jelentkezett fehér színű,és ki van pirosodva az egesz nemiszerv!mit tehetnék ellene?mi lehet ennek az oka!csak óvszerrel szeretkezek!mit csináljak hogy elmúljon ez_?köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygomba témában

        Tisztelt Kérdező!

        Valószínűleg hüvelygomba okozza a tüneteit. A patikába recept nélkül tud venni Canesten Combi nevű készítményt. Ha ez sem segítene fordujon személyesen nőgyógyászhoz.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-27 11:17:45; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 15:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés