• Elmaradó menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Lindinett 20 tablettát szedek 4. gyermekem szoptatásának befejezése óta, 1,5 éve. Az elmúlt hónapban kimaradt a ciklusom a gyógyszerszünet hetében. Orvosomhoz fordultam, terhességi vérvizsgálatra küldött, nem vagyok terhes. Most ismét a 4. héten járok, most sem érkeztek meg a piros betűs napok. Mi lehet ennek az oka? Ebben az évben átestem egy középsúlyos depresszión, melyből teljesen kijöttem, nem szedek már gyógyszereket október 31. óta. Júliustól október végéig folyamatosan gyógyszereket szedtem a fogamzásgátló mellett, addig nem volt gondom a ciklussal. Nem tudom, befolyásoló tényező lehet-e ez?. Segítségét, válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Bea

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Bea!

        A depresszió és a gyógyszerek is a menstruácio kimaradását okozhatják, vagy az esetleges terhesség mellett.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 


         

         
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-21 11:15:19; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 13:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés