• Rendszertelen ciklus

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! 18 éves vagyok, 5 éve menstruálok. Negyedik hónapja már azonban rendellenes menseseim vannak, hamarabb jön meg, mint ahogyan kellene (ált.24 napos ciklusok) és habár kb egy hétig tart a "vérzésem", nagyon kevés mennyiségű, inkább barnás. Korábban is volt ilyen menstruációm, de az legfeljebb 1-2 hónapig, sorban 4szer azonban még sosem volt. A párommal minden alkalommal védekeztünk, és 3 terhességi teszt sem mutatott babát. Tudom, hogy el kell mennem orvoshoz, most el is szántam magam, erre ma reggel észrevettem hogy megint egy nagyon picike halvány rózsaszín folt van a fehérneműmön. Ezek szerint kezdődik előröl a barnás "vérzésem". Mi lehet a probléma? Válaszát előre is nagyon köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ezt így sajnos nem lehet   megválaszolni, hiszen nemadott meg semmilyen vizsgálati adatot. Csak kezelőorvosa segíthet.

         Dr. Csősz György nőgyógyász


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-18 22:06:27; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 08:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés