• Lehetséges hogy Terhes vagyok ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó Napot Kívánok! Egy 15 éves lány vagyok. Egy hete pettingeltem a barátommal. Azt olvastam hogy nem kell lefeküdnünk, így is felfedezhetjük egymás testét. Gondoltam jó ötlet. Pettingeltünk, nem feküdtünk le, még mindig szűz vagyok. Amikor elment nem lett olyan a keze de többször is áttöröltük zsepivel. Azt olvastam hogy ha nem töröltük le jól és utána kényeztetett a kezével, előfordulhat hogy terhes vagyok. Nagyon kétségbe vagyok esve. Remélem nem csináltunk semmit rosszul. 23-án kellene megjönni-e a menszeszemnek. De előfordult már hogy 1 hetet késett. Mit tanácsol? Vegyek terhességi tesztet? Nagyon ideges vagyok. . . Elvagyok keseredve. Előre is köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves 15 éves!

        Nyugodjon meg, ha behatolás nem volt, nem lehet terhes. Viszont érdemes elgondolkodnia valamilyen biztonságos fogamzásgátlási módszeren, mert lehet hogy szükség lesz rá hamarosan. Egy gyereknőgyógyászati szakrendelésen biztosan megtalálják az Önnek megfelelő módszert.

        Dr. Jóna Angelika 


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-14 12:17:37; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 14:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés