• Tisztelt Doktor úr/nő!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Múlt hónapban volt egy felfázásom, amelyre kaptam monuralt és különböző gyógynövényes szereket. Ezeket szedtem is, de a menstruációm valamiért már két hete nem jön meg, egyként rendszeres. A teszt negatív volt. Most 3-4 napja reggelent görcsöl a hasam és hasmenésem is van. Nagyon gyenge vagyok már és nem tudom mitől lehet.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Tisztelt Kérdező!

        A menstruáció kimaradását okozhatja, ha betegeskedik, sok stressz éri, ha valamilyen gyulladás van a szervezetében. A hasmenés, vírusos fertőzés is.Ha terhesség is lehet a kimaradás mögött, akkor 1 hét múlva ismételje meg a tesztet reggeli első vizeletből. Ha az is negatív lesz, terhesség nem valószínű, és nyugodtan várhat. 

        Ha hasmenése van, gyenge, igyon bőven folyadékot, pihenjen. Ha panaszai nem szűnnek keresse fel háziorvosát. 

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-13 10:27:04; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 14:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés