• Lehetek terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T.Doktornő! Másfélhéttel ezelőtt elfelejtettem bevenni egy napi fogamzásgátlót. Utánna kettőt bevettem de azt követően elutaztunk és otthon maradt a gyógyszer így egy hét kimaradt.A párommal nem védekeztünk.Mennyi az esélye a terhességnek?mennyi idő mulva lehet érezni a terhességet? Néha olyan furcsa érzés van a méhemben és tegnap óta enyhén sárgás folyásom van.Nincs viszketés tehát gondolom nem fertőzés .Ez lehet már a terhesség jele?Jövőhét kedden kéne megjönnie miutána gyógyszert abbahagyom.Ha akkor csinálok tesztet másr kimutatja?

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

         

        Kedves Kérdező!

        A folyás miatt mindenképpen menjen el orvoshoz és vizsgáltassa ki és persze kezeltesse. Persze ha nem szedi rendesen a gyógyszert, akkor bizony lehet terhes. Amennyiben ilyen feledékeny akkor ne tablettát szedjen, hanem akkor használjon Nuvaring gyűrűt. Ezt havonta kell használni. A másik, hogy a vélt esemény után 14 nappal kell terhességi tesztet csinálni, mert akkor mondja meg hogy terhes lett-e vagy sem. Addig semmi más nem tud biztos infót adni.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-14 21:55:23; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 13:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: