• Előfordulhat...?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/úr! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy a párommal eddig mindig óvszerrel csináltuk a dolgot, viszont nemrégiben kipróbáltuk anélkül is!De az ijedtségek elkerülése végett, addig nemfajult a dolog, hogy a partnerem elélvezzen(bennem)!Azt szeretném megtudni, hogy így is előfordulhat-e, hogy véletlenül teherbe essek? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a terherbeesés témában

        Kedves Kérdező!

        Teljesen nem lehet kizárni a terhességet, hiszen az ondó kilövellése előtt távozhatnak kis előcseppek, amelyek tartalmazhatnak hímivarsejtet.

        Dr. Jóna Angelika 


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-09 11:17:01; Megválaszolva: 2011. augusztus 12., 15:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: