Emlőfájdalom

Tisztelt Doktor Úr! 18 éves vagyok, 3 hónapja kezdtem el fogamzásgátlót szedni. A második hónapban fájt a bal mellem, olyan izomlázhoz hasonló fájdalom volt. Kb. 1, 5-2 hét alatt elmúlt. Most is fáj a bal mellem, de most a mellbimbómnál. Nyomásra érzékeny, de én nem éreztem csomót, vagy ilyesmit, bár nem is nagyon tudom mit kéne éreznem. Lehet ez a gyógyszer mellékhatása? A betegtájékoztató szerint lehet ilyen mellékhatása. Válaszát előre is köszönöm!

WEBBeteg szakértő válasza mell fájdalom témában

Kedves Kérdező!

Amennyiben a gyógyszer szedése mellett más panasz nincs, csak hogy fáj a melle, akkor szerintem menjen vissza az orvosához, mert lehet, hogy akkor meg kellene próbálni egy másik fogamzásgátltót szedni. Én inkább a Yasminelle szedését javasolnám, amellett ilyen panaszok nem szoktak lenni. Meg kell próbálni. Akkor is beszéljen orvossal. Nőgyógyásszal.

Üdvözlettel: Dr. Zsirai László

WEBBeteg szakértő
Dr. Zsirai László nőgyógyász
Kérdés: 2008. november 06., 15:18 ;Megválaszolva: 2008. november 06., 15:18
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mellfájdalom csak menstruációkor...
Jó estét. Körülbelül 3 hónapja fáj a mellem, voltam mellszűrésen de azt mondta a Hölgy csak a mirigyek vannak megduzzadva.. Miután elmúlik a...
Nőgyógyászati lelet
Candida fertőzés?
Ismét rákos leszek?
Immunológiai eredmény