• Nincs menstruációm

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Idén júliusban volt egy ab-om,de menstruációm azóta sem.Az orvosom írt fel Lindynette-20 tabl.,majd szedtem Duphaston-t és utána pedig Provera-t is eddig semmi eredmény.Az orvosom szerint van peteérésem , de nem jár vele menstruáció.Javasolt egy eü-i kaparást,de ezt nem akarom. Szeretném megtudni,hogy nincs-e más ,hatékonyabb megoldás,vagy ha ez így marad az nem gond-e ? Egyébként 37 éves vagyok,van már 2 gyermekem. Köszönöm válaszukat !

        WEBBeteg szakértő válasza a abortusz témában

        Kedves Kérdező!

        Miután a műtét óta nem jelentkezett a mensese, és azelőtt teljesen rendben volt, így kézenfekvő a feltételezés, hogy a panasz hátterében valamilyen műtéti szövődmény áll. A méhkaparás elvégzését semmiképpen nem javaslom, miután a helyzetet tovább ronthatja (akár véglegessé is teheti az állapotot). Azt javaslom, hogy egy ultrahang vizsgálat, majd hormonvizsgálat+terhességi teszt elvégzése után (amennyiben ezek negatívak) méh- és hastükrözés elvégzése történjen meg, az esetleges összenövések, méhnyálkahártya károsodások kizárása céljából.

        Üdvözlettel: Dr. Csóka Miklós 




           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-05 10:03:00; Megválaszolva: 2011. augusztus 12., 15:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés