• Hüvely probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Szeretném a tanácsát kérni. Többször voltam már nőgyógyásznál a problémámmal, de sosem kaptam megfelelő választ! Elég ritkán élek nemi életet, mert nekem nagyon fáj közben és utána is a hüvelyem. Akár hányszor elmegyek, vizsgálatra mindig csak az van, hogy az átlagosnál több a váladékom, de nincs különösebb fertőzésem! Viszin szeretkezés után ég a belső hüvelyfal és eléggé sárgás folyásom lesz. Amire szintén csak alap kúpokat szoktam kapni! De így nem lehet élni, hogy ha végre van párkapcsolatom, akkor az tönkre megy, mert nem működik a szex, mivel fájdalommal jár! Fogalmam sincs kihez és hová forduljak, aki legalább egy kicsit is komolyan veszi a problémám és megpróbál segíteni! Várom megtisztelő válaszát. M. Alisa

        WEBBeteg szakértő válasza a fájdalmas szex témában

        Kedves Alisa!

        Én azt gondolom, hogy leginkább a fejében kellene rendet rakni. Tehát biztos, hogy a fájdalmas szex valami gát, ami miatt nem tudja élvezni a dolgot. Igenis el kell menni egy pszichológushoz, sőt lehet, hogy szexuálpszichológushoz is és meg kell vele beszélnie a dolgot, mivel igenis ezt mielőbb orvoslni kell.

        Dr. Zsirai László


        Kedves Alisa!

        Javaslom, hogy a következő nőgyógyászati vizsgálat alkalmával végeztessen egy hüvelyváladék vizsgálatot. Amennyiben annak az eredménye negatív, akkor érdemes rendszeresen tejsav tartalmú intim zuhanyt használni (pl. Lactacyd Femina, Colpo-Cleaner, Aquatus stb.). Ha ezután is megvan a panasz, akkor lehet, hogy nem nedvesedik eléggé sex közben, ilyenkor érdemes síkosítót használni.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor


         

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-03 22:28:39; Megválaszolva: 2011. augusztus 12., 10:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés