• Mióma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Asszony/Úr! Néhány napja megállapították, hogy a méh külső részén kb. 4 cm-es mióma van. Már 1 éve próbálok teherbeesni, edig sikertelenül. A doki azt mondta, hogy ez a mióma nem akadályozza a teherbeesést, azonban figyelembe véve, hogy a terhességgel a mióma nő gondolkozzak el a laporoszkópiás műtéten. Tanácstalan vagyok, mit tegyek. Így is nagyon el vagyok keseredve, hogy ennyi ideje nem sikerül teherbeesnem. Mit tanácsol mit tegyek. Ha a műtétet választom, mennyi idő után próbálkozhatok újra teherbeesni? Köszönettel

        WEBBeteg szakértő válasza a mióma témában

        Kedves Kérdező!

        Terhesség alatt valóban nagymértékben megnőhet a mioma. Nehéz tanácsot adni. Ha nem operáltatja meg magát, s elvetél, nagyon fogja bánni, s ha nem esik teherbe akkor is ennek a számlájára írható. 2 terhesemnél csináltam myoma műtétet -egyiknél 8 nagy göböt vettem ki-, mindkettőnek levezettem a szülését.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 




           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-03 14:26:46; Megválaszolva: 2011. augusztus 12., 07:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés