• Alhasi görcsök

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tavaly decemberben voltam nőgyógyásznál, fertőzés miatt hüvelykúpot használtam 1 héten keresztül. A fertőzés egy időre elmúlt de rettenetes alhasi görcsök jönnek rám 1-2héttel a menstruációm előtt (január óta), ráadásul vissza-vissza jönnek a fertőzés tünetei ( erős, kellemetlen szagú folyás). Nem tudom mit tegyek, felegyenesedni is alig tudok, amikor kezdődnek a görcsök. Köszönöm a segítséget.

        WEBBeteg szakértő válasza a alhasi görcsök témában

        Kedves Kérdező!

        Nekem az az érzésem, hogy magának nemcsak egyszerű folyása volt, hanem ott valami másnak is kell lennie, mivel a kúpos kezelés ellenére még mindig fáj a hasa. Ilyenkor Chlamydia fertőzésre kell gondolni és persze megfelelő vizsgálatokat el kell végezni és persze kezelni is kell a fertőzést. Minden bizonnyal akkor meggyógyul. De ehhez orvosi vizsgálat kell. Mielőbbi gyógyulást!

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László 




           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-29 14:49:05; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 19:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés