• Mi lehet ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        17 éves vagyok!A probléma a követ kező: augusztus közepétöl fehér váladék folyik a hüvelyemből,ami fehéres áttetsző színű,olyasmi állagú mint a nyers tojás fehérje és viszketem is különösebb szaga nincs.Partnerem 2 éve állandó egyik künk se az a "Trófea gyüjtő" típus.Kiprobáltam a canaeten combit ami után meg szüntek a panaszok de a menstruáció után megint vissza tért ezt megint meg ismételtem és most megint visza jött.Mi lehet ez?válaszát köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves Kérdező!

        Lehet pl. Gardanella nevű kórokozó okozta, vagy más baktérium fertőzése, amire a gombaölő Canesten egyáltalán nem hat. Nőgyógyászatra kellene elmennie, hogy megvizsgálják, és tenyésztési eredmények birtokában célzott kezelést indítsanak.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 



          


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-28 10:30:13; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 12:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: