• Probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor ÚR/NŐ! 21 éves lány vagyok, és stabil párkapcsolatban élek, de a barátommal való együttlét nem mindig sikerül úgymond. Szinte egyáltalán nem tudok kitágulni és száraz is vagyok, ezért csak nagyon nehezen tud belém hatolni, és ha ez siekrül, utána már néha jó, de máskor továbbra is furcsa érzéseket érzek, ha pedig gyorsabban kezd mozogni úgy érzem mintha begörcsölnék mindjárt. ezek ellent mit lehetne tenni? kétségbeejtő, hogy eddig talán egyszer sikerült úgy igazán kitágulnom, azóta sem. ez mitől lehet?

        WEBBeteg szakértő válasza a fájdalmas szex témában

        Kedves Kérdező!

        Türelem, bőséges előjáték, akár 45 perc is oralsexxel. Ezalatt az orgasmushoz-táguláshoz szükségesidőés, idővel a  reflexek is kialakulhatnak.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-20 22:39:11; Megválaszolva: 2011. augusztus 10., 19:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: