• Méhnyakrák!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr! Köszönőm válaszát. Évekkel ezelőtt volt egy rossz szővettani eredményem. Hyperplazia Adenomatosa Endrometri diagnozissal. Akkor kaptam gyógyszert amitől csak híztam nemis keveset Akkor aztmondták mivel fiatal vagyok a méh eltávólitása még nem javasólt!! Azóta sem rendeződőtt a vérzés. Bár volt egy időszak amikor azthittem megoldódtak a próblémák. Ekkor jőtt a féléves vérzés kimaradás aztán megint megjőtt. Nem félek a műtéttől csak rák ne legyen. Félek hogy az akkori lelet talán rosszabodótt??!! Lehetséges?? Köszőnettel. Ildikó

        WEBBeteg szakértő válasza a méhnyakrákszűrés témában

        Kedves Ildikó!

        Rákszürésre is azért járnak évente, mert változhat 1 év alatt, rosszabbodhat. Persze, logikusan néha rosszabbodik, néha nem. Ne izguljon, menjen nőgyógyászához.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor 



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-16 22:03:22; Megválaszolva: 2011. augusztus 10., 18:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés