Méhnyakrák: rosszabbodott?

Kedves Doktor Úr! Köszönőm válaszát. Évekkel ezelőtt volt egy rossz szővettani eredményem. Hyperplazia Adenomatosa Endrometri diagnozissal. Akkor kaptam gyógyszert amitől csak híztam nemis keveset Akkor aztmondták mivel fiatal vagyok a méh eltávólitása még nem javasólt! Azóta sem rendeződőtt a vérzés. Bár volt egy időszak amikor azthittem megoldódtak a próblémák. Ekkor jőtt a féléves vérzés kimaradás aztán megint megjőtt. Nem félek a műtéttől csak rák ne legyen. Félek hogy az akkori lelet talán rosszabodótt?! Lehetséges? Köszőnettel. Ildikó

WEBBeteg szakértő válasza méhnyakrákszűrés témában

Kedves Ildikó!

Rákszürésre is azért járnak évente, mert változhat 1 év alatt, rosszabbodhat. Persze, logikusan néha rosszabbodik, néha nem. Ne izguljon, menjen nőgyógyászához.

Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor

Kérdés: 2008. október 16., 22:03; Megválaszolva: 2011. augusztus 10., 18:39
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mit jelent az Aktinomykozis és az...
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Édesanyám nőgyógyászati rákszűrésen vett részt, leletén a következő áll: "Reaktiv elváltozás. Rosszindulatú...
Méhnyakrákszűrés költségei
Tisztelt Doktornő/Úr! Arról szeretnék érdeklődni, hogyha nem magánrendelés keretei között megyek nőgyógyászhoz, hanem a kórházban rendelési...
Meddig tekinthető normálisnak a...
Vérzészavar
Menstruáció időtartama