• Ájulás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr,Doktornő! Szeretném megkérdezni az Ön véleményét a problémámmal kapcsolatban.Az elmúlt hónapokban kétszer előfordult,hogy elájultam.A két eset hajszálpontosan egyforma volt.Menstruációs görcs alkalmával hirtelen elsötétült minden és utána elájultam.Hiába vettem be görcs oldót mégis nagy fájdalmam volt és mégis elájultam.Voltam nőgyógyásznál aki azt mondta/ mivel hallóideg daganatom van,terheltek az idegek,sugárkezelésen is voltam/ ez természetes és " benne van a pakliban".sajnos ezt nem tudom elfogadni,mert a második esetnél nagyon megütöttem magamat és nem szeretném,ha ez "benne lenne a pakliban".Most egy kicsit megijedtem,mert mi van ha vezetés közben,vagy a munkahelyemen ér el a rosszullét.Előre is köszönöm a véleményét. Brigusz.

        WEBBeteg szakértő válasza a ájulás témában

        Kedves Brigusz!

        Fontos lenne tudni, vajon elvesztette-e az eszméletét is?
        Mindenesetre ismétlődő ájulás nincs benne a pakliban, annak hátterét mindenképpen ki kell deríteni. Előfordulhat valóban, hogy az erős hasi görcsök okozták, akkor viszont úgy gondolom, ez nem normális mértékű fájdalom. Forduljon háziorvosához egy kivizsgálásra, és ha szükséges, kérjen tanácsot a hallóideg daganatát kezelő orvosától, vagy ideggyógyász kollégától.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-15 09:39:33; Megválaszolva: 2011. augusztus 10., 17:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés